BRUISEND VAN START

Wil jij een succesvol bedrijf starten waarin je slim financieel onderneemt?

Een leven waarin je vrijheid, succes en onafhankelijkheid ervaart?

Dan is het programma ‘Bruisend van Start’ écht iets voor jou!

Herken jij dit?

Je hebt de wens om een eigen bedrijf te starten. Je hebt veel ideeën en ziet kansen maar je vindt het lastig om keuzes te maken en je te focussen op datgene dat jou stap voor stap naar jouw doel brengt; een mooi winstgevend bedrijf.

Twijfels als ‘wie zit er nou op mij te wachten’, ‘waar moet ik beginnen’, ‘wát wil ik verkopen’, ‘krijg ik mijn klanten én genoeg klanten’, ‘kan ik wel genoeg verdienen’?

In loondienst weet je namelijk precies waar je aan toe bent… maar alleen al bij de gedachte dat je dat nog jarenlang blijft doen…

Er is altijd wel een reden om niet van start te gaan. Voeg NU urgentie toe aan je leven!

Linda Kramer-Konijn-1
wettkampf

Jouw eigen succesvolle bedrijf

in 5 maanden!

Neem deel aan het programma ‘Bruisend van Start’! Dit is een compleet businessprogramma voor ambitieuze mensen die willen ondernemen en waarin je alle ins & outs leert over het runnen van een financieel gezond bedrijf.

Ik neem je aan de hand en laat je slimmer én gefocust werken waardoor je meer doet in veel minder tijd! Zodat je nu écht jouw bedrijf neerzet waarmee je winst gaat maken en onafhankelijk bent!

In vijf maanden worden vijf modules behandeld. Elke maand wordt er op een prachtige locatie in de buurt van Amsterdam een trainingsdag georganiseerd met heerlijke lunch en wordt er één module behandeld:

Module 1: Business Model

Welk idee ga jij omzetten in een aantrekkelijk en uniek aanbod voor jouw ideale klant. Wat is voor jou het meest optimale verdienmodel, waarin je uurtje-factuurtje zoveel mogelijk vermijdt.

Module 2: Branding

Hoe creëer je een passende bedrijfsnaam en logo? Waar moet je op letten? Hoe bouw je een goede website waar klanten je kunnen vinden en maak je optimaal gebruik van de kracht van het internet?

Module 3: Mindset

Hoe krijg je een ondernemers mindset die je heel veel gaat opleveren in geld en persoonlijke groei? Hoe zorg je ervoor dat jouw potentiele klant écht klant wordt? Hoe vraag je de juiste prijs?

Module 4: Administratie

Welke praktische zaken moet je regelen? Is het bijvoorbeeld nodig een financieel plan op te stellen? Hoe zet je je administratie op en maak je je facturen? Wat kan de belastingdienst voor je betekenen en zijn verzekeringen en algemene voorwaarden noodzakelijk?

Module 5: Marketing

Hoe ga je je bedrijf marketing technisch slim neerzetten? Hoe ga je om met social media? Wat past bij jou?

BONUSDAG:

Het opzetten van een praktisch en overzichtelijk actieplan met winstgevende jaarkalender waarin je vooruit kijkt en focus kunt aanbrengen. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf een succes wordt, zodat je écht resultaat gaat behalen!

Naast deze vijf live trainingsdagen en bonusdag plannen wij om de week, vijf maanden lang, een contactmoment in om je voortgang te bespreken, je doelen te bepalen en word je geïnspireerd om nieuwe stappen te zetten. Het zorgt ervoor dat je écht resultaat behaalt en in de flow blijft!

Niet meer denken, maar doen!

Het belangrijkste resultaat van het programma is dat je eindelijk je bedrijf opstart

Na vijf maanden sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kun je vol vertrouwen starten met jouw bedrijf.

  • Groei in persoonlijke ontwikkeling

  • Ontwikkeling van een aantrekkelijk aanbod

  • Efficiënt werken

  • Administratie op orde

  • Onafhankelijkheid

  • Vrijheid

  • Succes!

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is?

Vraag hier een vrijblijvend gesprek aan

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

"SOME PEOPLE WANT IT TO HAPPEN, SOME WISH IT WOULD HAPPEN, OTHERS MAKE IT HAPPEN!"